понеділок, 27 лютого 2012 12:49

Канадський поїзд злетів з рейок: загинули троє, травмувалися 46 людей
6

Фото: Фото: Reuters

У канадській провінції Онтаріо сталася велика залізнична аварія за участю пасажирського потягу компанії Via Rail. Поїзд зійшов з рейок, в результаті чого загинули три співробітники залізниці, ще близько 46 пасажирів отримали травми. Це сталося в Берлінгтоні.

За словами прес-секретаря Via Rail Мішель ЛаМарш, загиблі робочі знаходилися у вагоні локомотива перед пасажирським поїздом. Ще один співробітник Via Rail був поранений. У потязі, який прямував з Ніагара-Фоллс до Торонто, їхали 75 осіб. З рейок зійшли всі шість вагонів.

Рятувальники діставали пасажирів з купи понівеченого металу. Трьох постраждалих доставили в лікарню на вертольоті: у одного пасажира стався серцевий напад, у другого зламана нога, а третій пошкодив спину. Решта відбулися більш легкими травмами й отримали допомогу або на місці, або в розташованих неподалік медичних установах.

30 пасажирів відчували себе досить добре, щоб продовжити поїздку і дістатися до Торонто на представленому автобусі. За словами Дінни Віллели, яка стала свідком катастрофи, перед аварією вона відчула невеликий поштовх, після чого вагон злетів з рейок, а люди і валізи буквально "розлетілися". Все це сталося протягом десяти секунд, які здалися пасажирці вічністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількох пасажирів канадського поїзда розчавило уламками вагонів

"Троє людей, що сиділи за мною, сильно постраждали, а один пасажир вилетів у вікно. Потім він зізнався, що йому нема чим дихати", - повідав ще свідок Файзал Абід.

"Мені пощастило. Якби я сидів на іншій стороні, я б постраждав", - вважає він.

"Безсумнівно, що це трагедія. Ми відносно невелика компанія, ми сім'я, ми знаємо всіх співробітників по іменах", - сказав, у свою чергу, представник Via Rail Джон Маргінсон, який прибув на місце надзвичайної події.

"Ми висловлюємо співчуття родинам наших загиблих колег", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Канадський поїзд злетів з рейок: загинули троє, травмувалися 46 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути