пʼятниця, 17 лютого 2017 19:59

Із салону авто вкрали понад 1 млн грн

Із салону авто вкрали понад 1 млн грн
Відділ комунікації поліції Києва

У Печерському районі столиці двоє грабіжників вкрали у водія понад 1 млн грн. Інцидент трапився 16 лютого близько 18:00. Чоловік виконував завдання свого господаря. Напередодні він домовився обміняти валюту за привабливим курсом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"46-річний чоловік на авто прямував в обмінник, що на вулиці Кіквідзе. Саме туди йому наказав їхати господар. Він домовився з валютниками обміняти гривні на долари США. На місці водієві сказали, що потрібної суми в обміннику немає. Чоловік розвернувся і поїхав назад. Однак зупинився на бул. Лесі Українки через затори. До машини підбіг невідомий. Розбив скло пістолетом. Наказав не рухатися. У цей час у салон підсів його співучасник. Із заднього сидіння іномарки забрав пакет з грошима. А також сумку водія з документами та "мобільним". Після цього нападники на авто "Мерседес" поїхали в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 млн грн вкрали у столичного бізнесмена

Поліція розшукує грабіжників. Їм загрожує до 15 років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

"Цей випадок яскраво свідчить про те, що необачливість та довіра може обернутися для вас значними збитками. Нині існує безліч оголошень, особливо в Інтернеті з пропозиціями вигідно обміняти валюту. І люди у нелегальних точках погоджуються купити "з рук" долари та євро, не задумуючись про наслідки. Тому вкотре наголошуємо: всі операції з грошовими коштами слід здійснювати лише у банківських установах або у пунктах обміну валют із перевіреною репутацією", - розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

У Печерському районі Києва на автозаправці у водія вкрали $ 350 тисяч. До чоловік підбігли 4 невідомих у масках. Бризнули в обличчя з газового балончика та відібрали сумку з грошима. Втекли на Audi A4.

Зараз ви читаєте новину «Із салону авто вкрали понад 1 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути