середа, 19 лютого 2014 13:34

Із львівських райвідділів міліції виносили автомати
8

Уночі з 18 на 19 лютого 20-25 молодиків у чорних масках на обличчях та бронежелетах увірвалися у приміщення Залізничного райвідділу міліції у Львові. Протягом години палили та били вікна у службових машинах, із вікон викидали папки з документами. Винесли 125 автоматів.

"У міліції працюю чотирнадцять років, але жодного разу такого свавілля не бачив. Тут збитків на мільйони гривень, знищили всю оргтехніку, - розповідає працівник Залізничного райвідділу міліції Руслан. - Підпалили машину генерала, особисті автомобілі інших міліціонерів. Не розумію, для чого було таке робити. У Львові міліція з народом. Ми не їдемо на Київ. Тепер не можемо виїжджати на місце події. Зранку телефон розривається — а ми не реагуємо".

Біля райвідділу стоїть дев'ять розгромлених автівок. Серед них чорний "лексус". З одного боку вибиті вікна, вм'ятини від вогню. Міліціонери кажуть, він належить начальникові обласної міліції Олександрові Рудяку. Генерал напередодні заявив, що буде виконувати вказівки вищого керівництва. Поряд лежать пластикові пляшки. Кажуть, у приміщення та машини кидали "коктейлями Молотова".

Зараз ви читаєте новину «Із львівських райвідділів міліції виносили автомати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути