середа, 13 лютого 2013 23:40

Імена загиблих вболівальників не відомі, причини падіння літака - теж
5

Фото: Фото: Тетяна Заровна

За інформацією Ігоря Домаровського з МНС Донецької області, аварія на території Донецького аеропорту трапилася сьогодні о 18.15. При цьому на он-лайн табло аеропорту з'явилася інформація для зустрічаючих, що рейс з Одеси приземлився о 18.15. Літак АН-24 рейсу Одеса-Донецьк не долетів всього 2,5 км і здійснив аварійну посадку. Він розламався на 2 частини і перекинувся догори ногами поруч зі злітно-посадковою смугою. Майже всі пасажири їхали на футбольний матч "Шахтар" - "Борусія". 39 вболівальників з літака вийшли самостійно, але двоє з них, як запевняють в МНС - з незначними травмами госпіталізовані. Із 45 пасажирів, які були на борту, не долетіли шестеро. Екіпаж не постраждав. Четверо оголошені загиблими, двоє вважаються поки зниклими без вісті.



- Є спотворений корпус літака і в ньому ще, за нашою інформацією є дві людини, до яких ми не можемо дістатися, - повідомив Ігор Домаровський.

За його відомостями погодні умови - туман у Донецьку - не могли стати причиною авіакастрофі.

Прізвища потерпілих уболівальників не повідомляються. Причини падіння літака поки що невідомі.

Під час інтерв'ю до Домаровського підійшли жителі Донецька, які поскаржилися, що нічого не можуть дізнатися про своїх друзів, які повинні були прилетіти з Одеси. Зустрічаючі не можуть домогтися ніякої інформації - їм відмовляються повідомити імена жертв. "В аеропорту всі включають мороз, до кого не звернися - вже по новинах передали, а тут приховують", - поскаржився чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Імена загиблих вболівальників не відомі, причини падіння літака - теж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути