понеділок, 15 серпня 2011 19:53

Херсонський даішник намагався зламати авто журналісту

Херсонський даішник намагався зламати авто журналісту

Херсонський даішник просунув руки в щілину між дахом і натиснув на скло, зламавши вітровики і пошкодивши механізм підйомника, у автомобіля журналіста "Дорожнього контролю".

Інцидент стався 10 серпня 2011 року. Журналіст "Дорожнього контролю" Дмитро Гришечкин (автор відеозапису) їхав у бік Херсона, коли помітив автомобіль ДАІ, який стояв біля автобусної зупинки. Водій почав знімати даішників на фотоапарат, і це помітили інспектори, один з яких підійшов до машини і почав смикати за ручку дверей.

Інспектор Олексій Бєлов підозрював Дмитра в угоні і наполегливо вимагав, щоб той вийшов з автомобіля. Водій відмовлявся і, в свою чергу, просив даішника пред'явити документи.

Бєлов пригрозив викликом евакуатора, а потім просунув руки в щілину між дахом і склом і став силою тиснути на вікно, щоб відкрити двері і проникнути всередину.

У результаті даішник зламав вітровики бокового скла і завдав ушкодження механізму склопідіймача. Дмитро подзвонив на 102 і переказав, що сталося. Після цього інспектор зупинив двох громадян, взяв у них пояснення, сів у свій патруль і зник.

Через деякий час на місце під'їхав працівник СВБ, а також місцеве начальство ДАІ. Дорожній контроль пише, що представники ДАІ просили журналістів не розміщувати дане відео в Інтернеті.

Нагадаємо, нещодавно в Інтернеті з'явилося скандальне відео розмови водія з кримським інспектором Шкаберіним. Автомобіліст просив даїшника повідомити причину зупинки машини. Інспектор почав сперечатися з водієм і двічі заявив, що, якби був він зараз не на службі, то "набив би є...ло" автомобілісту. Інспектора звільнили з органів за грубе порушення службової дисципліни.

Крім того, нещодавно у Вінницькій області був звільнений прапорщик, який у відповідь на прохання зупиненого ним водія пред'явити службове посвідчення показав дулю.


Зараз ви читаєте новину «Херсонський даішник намагався зламати авто журналісту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути