середа, 19 жовтня 2011 16:13

Херсонця, який п'яним згвалтував дівчинку, посадили на 9 років

Херсонця, який п'яним згвалтував дівчинку, посадили на 9 років

У листопаді 2010 року на пустирі між Таврійським мікрорайоном Херсона та Текстильним була зґвалтована 10-річна дівчинка.

Коли дівчинка прийшла додому, батьки, побачивши брудний і закривавлений одяг, негайно викликали міліцію і "швидку". Дитину направили до лікарні, де підтвердили факт зґвалтування. Правоохоронці оглянули місце злочину, знайшли порожні пляшки від пива. Незважаючи на стрес, жертва згадала, що від зловмисника тхнуло алкоголем, і описала його прикмети. Хлопця знайшли через кілька годин.

Оперативники опитали мешканців Текстильного мікрорайону. Коли зайшли у двір, де жила жінка з двома синами, відразу ж запідозрили старшого хлопця. Сім'я дуже бідна і неблагополучна. Старший син неодноразово потрапляв у поле зору міліції. Підліток напивався, приставав і ображав перехожих. До того ж, оперативники побачили, що одяг і руки підозрюваного були у крові. Сам підліток розповів, нібито його побив незнайомець. У це мало вірилося, адже ніяких подробиць свого побиття та описати невідомого учень не зміг. Він усіляко заперечував свою вину. Але жертва впізнала його.

Під час допиту правоохоронці встановили, що ґвалтівнику всього 17 років, через деякі відхилення у розвитку він навчався у спеціалізованій школі. Хлопець пояснив, що того дня він збирався у гості до знайомих дівчат. По дорозі випив кілька пляшок пива і трохи самогону. Після цього вирішив когось зґвалтувати. Підліток став чекати жертву у кущах.

Зловмисник шкодував лише про те, що його заберуть із дому, і про нього ніхто не буде піклуватися. За рішенням Суворовського районного суду ґвалтівника засуджено до 9 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Херсонця, який п'яним згвалтував дівчинку, посадили на 9 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути