Ексклюзиви
четвер, 27 квітня 2006 20:49

Хата, в якій прописані Ігор Фадєєв-"Москва" і бютівець Вадим Кривенко

Хата, в якій прописані Ігор Фадєєв-"Москва" і бютівець Вадим Кривенко

Про Ігора Фадеєва, сьогоднішнього депутата Житомирської облради місцеві правоохоронці  знають дуже мало.
- Це нова в області людина, він з"явився тут у зв"язку із виборами, - розповідає Микола Сердега начальник УБОЗу по Житомирській області. .

За словами Миколи Сердеги, торік взимку Ігор Фадєєв, знаний як колишній кримінальний авторитет "Москва", зареєструвався у селі Царівка, що у Коростишівському районі на Житомирщині. Також він є співвласником одного із підприємств Коростишівського району.

У сільській хаті із вибитими шибками прописано кілька осіб. Як стало відомо "ГПУ", окрім депутата облради Ігора Фадєєва за цією адресою - вул. Київська, 24 "А" прописаний ще один депутат Житомирської облради Вадим Кривенко. Він є членом фракції "БЮТ" і керує ТОВ "Зоряне".

- Про минуле кандидата у депутати Ігора Фадєєва ми дізнались в першу чергу з інтернету, - каже Микола Сердега. - Отримали інформацію і від колег з Києва та області. На жаль, представники жодної з депутатських фракцій не звертались до нас із інформацією щодо кримінального минулого майбутніх народних обранців.

- Ця хата - крайня на вулиці, - говорить баба Маруся, 71 рік, сусідка Ігора Фадєєва. - Точно знаю, що хата ще не продана. Господарі у хаті не живуть вже давненько, відтоді, як померли батьки. Діти справді хату продають, але приїдуть лише на наступному тижні - на гробки. Тоді й продаватимуть... Щоправда, тут якийсь модний чоловік у окулярах їздив на червоній ненашій машині. Може, це він встиг купити хату?

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Хата, в якій прописані Ігор Фадєєв-"Москва" і бютівець Вадим Кривенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути