четвер, 05 травня 2016 10:06

Харківські патрульні потрапили у потрійне ДТП
3

Фото: kharkivpolice

У Харкові на вулиці Шевченка автомобіль патрульних поліцейських Toyota Prius потрапив в потрійне ДТП. Аварія сталася 4 травня близько 21.30, повідомляють поліцейські в соцмережі Фейсбук.

"Сьогодні сталася ДТП за участю автомобілів ВАЗ 2113, Volkswagen та службового автомобіля патрульної поліції. Встановлено, що автомобіль ВАЗ рухався вулицею Шевченка з боку Тахіаташської у напрямку вулиці Героїв Праці. У цей час у зустрічному напрямку їхав автомобіль Volkswagen, позаду - службовий автомобіль Toyota Prius. За попередніми даними, ВАЗ виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen , потім врізався в службове авто патрульної поліції, після чого ВАЗ викинуло на трамвайні коліі", - йдеться у повідомленні.
Постраждалих немає. На водія автомобіля ВАЗ складено протокол за фактом порушення правил дорожнього руху.

Читайте також: ДТП на Запоріжжі — 1 загиблий, 10 постраждалих

Нагадуємо, що 19 квітня жінку, яка переходила дорогу по вул. Олени Теліги у столиці, збив патрульний поліцейський автомобіль "Рено Дастер". Постраждалу госпіталізували у реанімацію лікарні швидкої допомоги без свідомості та з відкритою черепно-мозковою травмою. Вона йшла по пішохідному переходу. Патрульний автомобіль їхав без проблискових маячків. Жінка померла у реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Харківські патрульні потрапили у потрійне ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути