вівторок, 29 травня 2012 12:05

Грабіжник-невдаха пограбував банк у Київській області на тисячу гривень

Грабіжник-невдаха пограбував банк у Київській області на тисячу гривень
Тікаючи, грабіжник випустив з рук пачку із грошима. Фото: kafanews.com

У місті Біла Церква Київської області вкотре пограбували банк, чоловік у масці викрав 1000 гривень. Про це пише УНН.

"Близько десятої години ранку до міськвідділу міліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення від диспетчера приватної охоронної фірми про розбійний напад на "Брокбізнесбанк".

"Як з'ясувалося, щойно банк відкрився, до приміщення увійшов чоловік у чорній масці з прорізями для очей. До працівника, який знаходився у залі, нападник застосував газовий балончик і скориставшись відкритими до кас дверима, без особливих зусиль проник до сховища з грошима. Погрожуючи касирові предметом, схожим на пістолет, зловмисник заволодів коштами в сумі близько 1000 гривень", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі також зазначили, що тікаючи, грабіжник випустив з рук пачку із грошима, нахилившись для того щоб підняти їх, випадково вистрелив у стіну помешкання. Втім зникнути з місця пригоди до приїзду служби охорони він все ж таки встиг.

З місця події вилучено речові докази. На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення особи грабіжника та його місця знаходження. Відомо, що чоловік був одягнений у чорну кепку з білим надписом, темний реглан із довгими рукавами, чорні шорти з білою смугою та сандалі. На обличчі нападника була чорна маска з прорізями для очей, на вигляд йому близько 25 років.

 

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник-невдаха пограбував банк у Київській області на тисячу гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути