вівторок, 03 листопада 2020 10:15

Грабіжник убив 76-річного чоловіка

Грабіжник убив 76-річного чоловіка
На Дніпропетровщині поліцейські затримали раніше судимого чоловіка за підозрою в убивстві та розбійному нападі на будинок пенсіонерів. Фото: dp.npu.gov.ua

У селищі Томаківка на Дніпропетровщині грабіжник вдерся в будинок пенсіонерів. 76-річний господар чинив опір. Під час бійки нападник штовхнув чоловіка, внаслідок чого той упав та помер.

Зловмисник забрав гроші й утік із будинку через вікно, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Повідомлення про напад на будинок батьків надійшло від сина потерпілих, який першим прибув на місце злочину. Заявник розповів поліцейським, що виявив батька без ознак життя в будинку, а невідомий утік із місця злочину через вікно, прихопивши значну суму грошей", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнесмена забили до смерті, його дружину скалічили

Поліцейські встановили, що злочин скоїв 33-річний житель Марганця, раніше судимий за крадіжки та пограбування. Підозрюваного помітили неподалік місця злочину, біля ставка. Чоловіка затримали та доставили до відділення поліції.

За умисне вбивство й розбій йому загрожує до 15 років за ґратами.

У селі Коровія Глибоцького району на Буковині грабіжники вдерлися в будинок та почали бити 79-річну жінку та 78-річного чоловіка. Нападники вимагали віддати всі заощадження. Спочатку старенькі опиралися. Потім не витримали побоїв та віддали все, що заощадили, - це $200 та 5 тис. грн. Зловмисники забрали гроші та втекли.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник убив 76-річного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути