пʼятниця, 27 лютого 2015 23:39

Якщо ЗСУ відведуть важке озброєння, то добровольчі батальйони в районі Пісків можуть накрити "Градами"

Збройні сили України розпочали планомірне відведення важкого озброєння в зоні АТО. Але залишається багато невирішених питань, що стосуються дислокації та подальшої долі добровольчих батальйонів. У цих батальйонах служать дійсно патріоти, цвіт нації, ті , хто за покликом душі і серця став на захист рідної землі.

Бійці добровольчих батальйонів і по сьогоднішній день не володіють інформацією, що їм робити в подібній ситуації.

"Якщо анонсоване відведення важких озброєнь-техніки ЗСУ від лінії фронту на Донецькому напрямку (Піски-АП) все-таки дійсно відбудеться, то абсолютно незрозуміло, що робити тут нам. Тобто, добровольчим підрозділам. Нагадаю, якщо хто забув, що в Пісках крім армійців утримують оборону батальйони Дніпро-1, ОУН, "Сiч", а також ДУК ПС.
Нічого важкого у нас як не було, так і нема. За винятком поодиноких, якось вимучених або трофейних екземплярів озброєння,– пояснює Володимир Шередега із полку особливого призначення "Дніпро-1".

Скидає фото сьогоднішнього вечора під Пісками.

 

Пояснює, самостійно, без армійської підтримки вести повноцінні бойові дії проти противника, котрий використовує важку техніку та артилерію бійці добровольчих батальйонів за визначенням не можуть.

І без армії, у разі відведення, їм там робити нічого, окрім як героїчно померти. То ж бійці добровольчих батальйонів до кінця не розуміють тактики командування АТО.

Зараз ви читаєте новину «Якщо ЗСУ відведуть важке озброєння, то добровольчі батальйони в районі Пісків можуть накрити "Градами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути