четвер, 15 травня 2014 09:59

Спецтема: Війна на Донбасі

"Якщо війська не відійдуть, все буде спалене і знищене" - заступник "Стрілка"

"Якщо війська не відійдуть, все буде спалене і знищене" - заступник "Стрілка"

Терорист, який назвався заступником "головнокомандувача армії ДНР" Стрєлкова, відомий за прізвиськом "Абвер", висунув українській владі ультиматум – відвести війська від Донецька, інакше терористи почнуть застосовувати проти них важке озброєння та пустять в дію свої диверсійні групи.

Про це він заявив на прес-конференції російським ЗМІ, передає Еспресо.TV.

"Якщо протягом кількох годин не буде відведена від Донецька броньована техніка, особовий склад, я за свої дії не відповідаю. І не важливо чи це строковики, 19-річні хлопці, чи досвідчені професіонали, а особливо приватні військові компанії, які присутні на території Росії (обмовився - ред.)... України, переговорів ні з ким не буде, крім представників "народної влади". Мерів, починаючи від Львова, Ужгорода, Чернівців, Хмельниччини, Вінниці, Києва… З тим списком, що в інтернеті висить, "Зрадники українського народу, вбивці", їх там 16, переговорів ніяких не буде", - сказав терорист.

"Якщо техніка не буде відігнана від Донецька на 20-30 км - все буде спалено і знищено. Розвідгрупи диверсійні в мене вже є, важке озброєння є", - погрожує він.

На виконання вимог дав 24 години. Нагадаємо, напередодні вночі під Краматорськом тривали бої між терористами і українськими силовиками. Ввечері силовики оточили групу терористів, серед українських військових є поранені.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо війська не відійдуть, все буде спалене і знищене" - заступник "Стрілка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути