середа, 23 листопада 2016 15:47

Двоє чоловіків погрожували жінці зброєю та зґвалтували її

Двоє чоловіків погрожували жінці зброєю та зґвалтували її
http://magnolia-tv.com

22 листопада близько 22:30 у Кам'янську (колишній Дніпродзержинськ) на Дніпропетровщині двоє чоловіків пограбували та зґвалтували 25-річну жінку. Патрульні знайшли 20-річного чоловіка, ніби свідка. Той пояснив, що поспішає, куди побігли нападники, не пригадує. Раптом у нього в кишені задзвонив телефон, який він украв у жертви.

Про це говорять на Магнолія.ТВ.

Поліцію викликала потерпіла. Вона розповіла, що ішла з роботи територією Заводського району в темному провулку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пограбували машину волонтерки

Ззаду до неї підійшли двоє чоловіків із прикритими обличчями. Пригрозили жінці предметом, схожим на пістолет. Затягнули у безлюдне місце біля гаражів. По черзі зґвалтували, забрали її телефон, гаманець із грошима і ліхтарик. Після цього втекли.

Коли поліцейські оглядали територію, побачили 20-річного чоловіка. Його спитали, чи не бачив він нападників. Той сказав, що нібито бачив двох чоловіків, які тікали. Але куди вони втекли, не називав, сказав, що забув. Додав також, що поспішає і більше не має чого розказати.

Коли чоловік потерпілої прийшов до дружини, подзвонив на її номер. У кишені 20-річного "свідка" задзвонив крадений мобільник.

Молодика затримали. Другий зловмисник, 16-річний хлопець, у скоєному зізнався. Обоє раніше потрапляли у поле зору поліції. Речі, які вони вкрали у 25-річної жінки, вилучили. Також забрали балаклави та іграшковий пістолет.

Триває слідство.

На Закарпатті чоловік побив свою дружину та поклав її спати в ліжко. Уночі, коли перевіряв її стан, побачив, що вона померла.

Зараз ви читаєте новину «Двоє чоловіків погрожували жінці зброєю та зґвалтували її». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути