пʼятниця, 18 липня 2014 12:30

Двое пасажирів Boeing 777 вижили, тому що запізнились на літак

Автор: Reuters
 

Двом пасажирам літака Boeing 777 компанії Malaysia Airlines, збитого учора в Донецькій області, вдалося залишитися в живих завдяки тому, що вони спізнилися на рейс.

За даними Reuters, жінка з маленькою дитиною не встигла вчасно приїхати в аеропорт Амстердама, і літак полетів без них. Журналістам в аеропорту вона заявила, що відчуває, як ніби їй дано другий шанс і що вона щаслива, що зможе побачити свою сім'ю.

На борту літака Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам - ​​Куала-Лумпур і збитого проросійськими терористами ДНР і ЛНР, було 298 пасажирів з дев'яти країн.

Нагадаємо, вчора орієнтовно в 16:20 пропав з екранів радарів літак авіакомпанії Malaysia Airlines Boeing 777, що здійснював рейс МН17 за маршрутом Амстердам - ​​Куала-Лумпур. Як з'ясувалося згодом, літак зазнав аварії біля Тореза Донецької області.

За останні дні це вже третій теракт після того, як з російської території були збиті літаки АН-26 і СУ-25 Збройних Сил України. В Адміністрації президента України не виключили, що Boeing 777 також був збитий, і підкреслили, що армія України не здійснювала ніяких дій по ураженню цілей у повітрі.

Зараз ви читаєте новину «Двое пасажирів Boeing 777 вижили, тому що запізнились на літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути