четвер, 19 жовтня 2017 10:34

ДТП у Харкові: інформація про ще одного загиблого не підтвердилася

ДТП у Харкові: інформація про ще одного загиблого не підтвердилася
Шестеро травмованих під час масштабної ДТП у Харкові залишаються в лікарні. Фото - РБК

Інформація про шосту жертву аварії в Харкові, що сталася ввечері напередодні, не підтвердилася. Цифри залишаються такими, як і були – п'ятеро загиблих і шестеро травмованих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очевидці про подробиці жахливої аварії в Харкові: 20-річна водій була п'яна

У лікарні швидкої допомоги в Харкові перебувають четверо постраждалих. Серед них – дві жінки, які отримали найбільші травми. З'ясувалося, що вони – сестри. Обидві ніч провели в реанімації. В інших двох постраждалих, які перебувають у цій лікарні, - забиття, переломи та травми голови. Про це йшлося в "ТСН".

Ще двоє травмованих перебувають в обласній клінічній лікарні. Одна з жінок - на 20 тижні вагітності. Через стрес, який пережила жінка, існує загроза викидня. Тому лікарі борються за життя дитини.

18 жовтня близько 20:40 у Харкові автомобіль Lexus в'їхав у групу людей, які стояли на тротуарі та чекали зеленого світла світлофора. Аварія сталася на перехресті вул. Сумської та Мечникова. Зі слів очевидців, Lexus під кермуванням 20-річної дівчини намагався перетнути перехрестя на заборонений сигнал світлофора. Автівка різко набрала швидкість і фактично кинулася напереріз Volkswagen , сталося зіткнення. Після того Lexus перекинуло й він влетів у натовп людей на узбіччі.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: інформація про ще одного загиблого не підтвердилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути