четвер, 18 жовтня 2012 13:05

ДТП на Рівненщині: "Форд" розтрощений вщент, водій дивом вижив
6

Фото: Фото: прес-служба Рівненського обласного управління ДАІ

Вчора, 17 жовтня, на автотрасі Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече у Рівненській області сталася ДТП, у якій водій іномарки дивом вижив. Від його автомобіля залишилася купа металобрухту.

Близько 13-ої години у зливу 45-річний автомобіліст Володимир з міста Броди Львівської області на синьому "Форді-фокусі" рухався через село Ужинець з боку райцентру Млинів по другорядній дорозі. Перед найближчим перехрестям висів знак водію зупинитися, перш ніж їхати далі. Однак галичанин його просто проігнорував.

"Чоловік знехтував правилами і поїхав, як йому хотілося. Через це врізався у вантажівку "Вольво ФХ 12-420", яка рухалася в напрямку міста Дубно по головній дорозі. В результаті фура виїхала на смугу зустрічного руху і там підбила іншу вантажівку – "МАЗ-500", - розповіла Світлана Марко з обласного управління ДАІ

Водії обох вантажівок під час зіткнення не постраждали – 31-річний лучанин Петро на "Вольво" та 51-річний івано-франківець Василь на "МАЗі". Хоча від сильного удару вітчизняна вантажівка втратила дверцята водія та вітрове скло.

"Найбільше у зіткненні дісталося "Форду" – зім'яло, як гармошку, ще й колесо відірвало. Однак водій Володимир відбувся всього лише забоєм. А його пасажир-ровесник Сергій отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Обох галичан госпіталізували до Млинівської районної лікарні", - зазначили в обласному ДАІ.

Водій "Форду" потрапив до лікарні із забоєм грудної клітки.

Зараз ви читаєте новину «ДТП на Рівненщині: "Форд" розтрощений вщент, водій дивом вижив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути