субота, 07 липня 2012 17:30

ДТП на Чернігівщині: МОЗ визнало чотирьох росіян нетранспортабельними

ДТП на Чернігівщині: МОЗ визнало чотирьох росіян нетранспортабельними
Серед загиблих був 17-річний підліток. Фото прес-служби МНС України

З 29 постраждалих в автокатастрофі в Чернігівській області громадян Російської Федерації четверо нетранспортабельні, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України в суботу.

"Нетранспортабельними визнані чотири людини", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, в Чернігівську обласну клінічну лікарню госпіталізовано 4 людини - 1 у вкрай важкому стані, 3 - в стані середньої тяжкості.

У Чернігівську міську клінічну лікарню № 2 госпіталізовано 25 осіб, з них 5 осіб у важкому стані знаходяться в реанімаційному відділенні, 15 осіб у стані середньої тяжкості з переломами різної локації, 5-ти особам проведена первинна хірургічна обробка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Росія забере на лікування своїх громадян, які вижили у ДТП на Чернігівщині

Крім того, МОЗ повідомляє, що серед 14-и загиблих був 17-річний підліток.

"Повідомлення про ДТП надійшло в суботу в 5.17, в 5.38 перша бригада вже надавала медичну допомогу постраждалим. На місці події медичну допомогу надали 14 бригад", - відзначає прес-служба.

Крім того, у аеропорту Чернігова приземлились два російські літаки ІЛ-62 та ЯК-42, які мають забрати загиблих та постраждалих. Про це УНН повідомили у аеропорту Чернігова.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Водій автобуса, у якому загинуло 14 людей, міг заснути за кермом

"До Чернігова прибули 25 спеціалістів МНС Росії та 7 психологів, котрі будуть допомагати постраждалим у аварії. Зараз чекаємо на автоколону, яка має доставити до аеропорта тіла загиблих та постраждалих росіян", - повідомили в аеропорту.

Нагадаємо, сьогодні вранці на Чернігівщині перекинувся автобус із російськими паломниками. Внаслідок ДТП 14 громадян Росії загинуло, 21 отримали травми різного ступеню. Подія відбулася на автошляху Київ-Чернігів-Нові Яриловичі між населеними пунктами Топчіївка-Красне.

Рухаючись з с. Великі Луки, Псковської області, Російської Федерації у напрямку м. Київ, водій автобуса "Scania" не впорався з керуванням, у наслідок чого автобус з'їхав на ліве узбіччя та перекинувся. В автобусі перебувала 41 людина. Паломники направлялися до Почаївської Лаври.

Зараз ви читаєте новину «ДТП на Чернігівщині: МОЗ визнало чотирьох росіян нетранспортабельними ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути