вівторок, 10 квітня 2012 10:47

Друг депутата збив насмерть у Києві родича одного із заступників Пшонки

Друг депутата збив насмерть у Києві родича одного із заступників Пшонки
Загиблий хлопець постраждав випадково. Фото: delfi

30 березня в Києві в районі Петрівки загинув 23-річний хлопець на прізвище Живогляд. Він виявився родичем заступника генпрокурора України Віктора Пшонки та хрещеником високого чиновника в українській міліції, пише Сегодня.

Загиблий хлопець постраждав випадково. Його батько не зміг змиритися з втратою і помер від горя. Хлопця буквально розчавив великий Mercedes-Benz S600, який вилетів на тротуар після зіткнення з Renault Logan під управлінням Романа Іщенка. Саме його слідство вважає винним у цій ДТП.

Так, київський слідчий вже виніс постанову про порушення відносно Іщенка кримінальної справи і заарештував його. Чоловікові загрожує 8 років в'язниці.

Однак, як видно на відео камер спостереження, саме водій Mercedes Вадим Рокитський на величезній швидкості врізався в автомобіль Іщенка, вилетів на тротуар, де задавив на смерть пішохода і розбив вщент іншу припарковану машину. Авто ж Іщенка, не змінюючи траєкторію руху, зупинилося неподалік на перехресті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій "Mercedes" влаштував перегони у Києві і збив насмерть пішохода

Слідство отримало команду швидко знайти і покарати винуватців даного ДТП. У той же час в Mercedes, який врізався в тролейбусну зупинку, були непрості люди. В авто, за даними телевізійників, були знайдені наркотики.

Людей, що перебували в Mercedes, відправили до лікарні, вони живі, а хлопця, який їхав поруч на Renault, хочуть зробити винним у всій цій історії. Це в той час, як водій Mercedes Рокитський нібито отримав захист від одного з депутатів України.

Як повідомлялося раніше, пізно ввечері 30 березня, приблизно о 22.30, на Московському проспекті, 6 у Києві (не доїжджаючи кількох десятків метрів до Тульської площі) сталася смертельна ДТП.

Встановлено, що по проспекту в напрямку Троєщини рухалися Mercedes-Benz S600 і чорний Renault Logan. За словами свідків - на великій швидкості.

Згідно із версією слідства, водій Renault зачепив Mercedes-Benz (можливо, хотів перебудуватися). В результаті зіткнення втратив керування "німець", пішов вправо, зачепив припаркований у правому ряду Logan сірого кольору, врізався в тролейбусну зупинку і вилетів на тротуар, де збив двох пішоходів.

Одного хлопця, який йшов по тротуару, з важкими травмами забрала швидка, другому медики вже нічим не могли допомогти і лише констатували смерть.

Зараз ви читаєте новину «Друг депутата збив насмерть у Києві родича одного із заступників Пшонки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути