четвер, 26 квітня 2012 15:39

Донецький макаронник кілька місяців обкрадав квартири в Макіївці

Донецький макаронник кілька місяців обкрадав квартири в Макіївці
Невідомий проникав у квартири, розташовані на першому чи другому поверхах. Фото: old.oko.kz

Співробітники карного розшуку Макіївського міськуправління міліції затримали жителя Донецька за скоєння серії крадіжок з проникненням у житло громадян.

Заяви громадян до органів внутрішніх справ почастішали з осені минулого року. Невідомий проникав у квартири, розташовані на першому чи другому поверхах, звідки викрадав гроші та коштовності. Головною схожістю між зазначеними злочинами був спосіб проникнення - злом пластикового вікна, і час здійснення - з дванадцятої до другої години ночі.

Як розповів старший оперуповноважений відділу карного розшуку міськуправління Костянтин Бондарєв, обставини вчинення злочинів вказували на те, що тут "руку доклав" досвідчений зловмисник, який раніше мав досвід здійснення подібних крадіжок. Під час спілкування з потерпілими з'ясувалося, що кілька разів вони заставали зломщика якраз під час проникнення в житло, але йому вдавалося втекти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині молдавський рецидивіст вкрав у дітей сніданок

Після відпрацювання осіб, раніше судимих за скоєння квартирних крадіжок, оперативникам вдалося встановити особу підозрюваного, і протягом місяця кропіткої розшукової роботи серійний злодій був затриманий.

Ним виявився раніше судимий 33-річний житель Донецька, не одружений, працює на фабриці оператором установки з виробництва макаронних виробів. На сьогоднішній день він зізнався у скоєнні восьми квартирних крадіжок по Макіївці, і ще шести - по Донецьку і Харцизьку. Домушник заарештований. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України, зловмисникові загрожує строк від трьох до шести років позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «Донецький макаронник кілька місяців обкрадав квартири в Макіївці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути