пʼятниця, 06 липня 2012 10:00

Донеччанина можуть посадити на 2 роки за вбивство рецидивіста, який напав на нього

Донеччанина можуть посадити на 2 роки за вбивство рецидивіста, який напав на нього
Чоловік одразу ж пішов в міліцію з явкою з повинною про скоєний злочин. Фото: ria.ru

У Донецьку 34-річний житель Кіровського району в спробі уберегти від біди свою дружину і себе скоїв тяжкий злочин.

Одним з літніх днів 33-річний раніше неодноразово судимий місцевий житель прогулювався по околицях, озброєний ножем. Вишукуючи відповідну жертву для нападу, він запримітив жінку, що самотньо йшла. Ножа і погрози виявилося достатньо для того, щоб злякана до смерті жінка була готова віддати все, що у неї було, для врятування свого життя. На щастя, на допомогу вчасно встиг її чоловік, і нападник поспішив втекти. При цьому самолюбність нальотчика була уражена, і у нього народився план помсти.

Через тиждень після події, коли чоловік потерпілої повертався додому після роботи, біля під'їзду на нього чекав недавній грабіжник з ножем в руках. Він був настроєний серйозно. Чоловік в надії охолодити запал зловмисника ударив його кулаком в обличчя. Той розлютився ще більше і спробував ударити опонента ножем в живіт, але влучив у руку. Від болю поранений відбіг убік, подалі від супротивника. А розлючений зловмисник так само стояв біля під'їзду. Тоді чоловік узяв гілку від дерева і, загрожуючи нею зловмисникові, спробував пройти до під'їзду. Спроба виявилася марною - бандит знову пішов в атаку з ножем в руці. Зав'язалася запекла бійка, в результаті якої злочинець від отриманих травм помер на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивці міліціонера Віталію Запорожцю дали 14 років

Чоловік одразу ж пішов в міліцію з явкою з повинною про скоєний злочин.

Було порушено кримінальну справу за ст.118 КК України, і тепер за умисне вбивство, скоєне при перевищенні меж необхідної оборони, громадянинові загрожує від 2 років виправних робіт до позбавлення волі на той самий термін.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанина можуть посадити на 2 роки за вбивство рецидивіста, який напав на нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути