субота, 12 травня 2012 09:32

До Джакарти привезли рештки загиблих у авівкатастрофі Sukhoi Superjet-100

В Індонезії 12 травня почалася процедура опізнання загиблих в авіакатастрофі російського літака Sukhoi Superjet-100. Автомобілі швидкої допомоги доставили два контейнери з рештками в поліцейський госпіталь в окрузі Крамат-Джати в Східній Джакарті, повідомляє Jakarta Post.com.

Представники госпіталю заявляють, що зараз сформовані шість груп фахівців для ідентифікації осіб. Всього в цій процедурою, яка включає перевірку відбитків пальців і аналіз ДНК, будуть займатися 60 експертів. В команду фахівців були зібрані працівники кількох університетів з усієї країни.

Повідомляється також, що разом з тілами загиблих в госпіталь були доставлені кілька мішків з особистими речами, які можуть допомогти в процесі опізнання. Наступні п'ять контейнерів з останками загиблих вже готові до відправки в Джакарту.

9 травня літак SuperJet-100 повинен був зробити показовий політ в Індонезії перед тим, як вирушити далі по країнах Азії. На борту лайнера знаходилися 45 людей. За кілька хвилин до втрати зв'язку літак запросив дозвіл на зниження з висоти 10 000 футів і після цього зник з радарів. За заявою представників індонезійського національного комітету з безпеки на транспорті, розслідування причин авіакатастрофи може зайняти близько року.

Зараз ви читаєте новину «До Джакарти привезли рештки загиблих у авівкатастрофі Sukhoi Superjet-100». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути