середа, 15 квітня 2015 14:48

До 70-річчя Перемоги в російському музеї з'явиться уламок збитого на Донбасі "Боїнга"

 

Газета "Рада Приазов'я", що видається в місті Єйську Краснодарського краю, опублікувала статтю, в якій повідомляється, що жителі селища Розсипне, розташованого в передмісті Тореза, в обмін на гуманітарну допомогу з Єйська передали в Росію фрагмент збитого торік бойовиками ДНР малазійського "Боїнга-777".

У статті також йдеться, що фрагмент збитого цивільного літака буде доставлений в Єйськ, де стане одним із експонатів музею "Бойового братерства", який планується відкрити до 70-річчя Перемоги. Публікація "І з фрагментом малазійського "Боїнга"" урочисто вийшла на першій смузі. При цьому уламок збитого літака подається газетярами, як військовий трофей.

 

"В благодарность за доставленные продукты, одежду и медикаменты жители поселка Рассыпное передали ейчанам фрагмент малазийского "Боинга-777", потерпевшего крушение над Шахтерским районом в июле прошлого года. По одной из версий, пассажирский авиалайнер сбили военные национальной армии Украины" - йдеться в статті.

Про той факт, що за іншою, основною версією, "Боїнг" був збитий з російського "Бука", сепаратистами в газеті вирішили не згадувати.

Як відомо, малайзійський "Боїнг-777" був збитий в небі над Торезом силами ППО терористів ДНР, які прийняли його за український літак Ан-26. Знищення "Боїнга-777" стало однією з найбільших авіакатастроф в історії людства за кількістю жертв. У ній загинуло 298 осіб.

Зараз ви читаєте новину «До 70-річчя Перемоги в російському музеї з'явиться уламок збитого на Донбасі "Боїнга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути