пʼятниця, 18 січня 2013 10:14

Дивне самогубство в центрі Києва: ріелтори не вірять, що дівчина сама застрелилася

Дивне самогубство в центрі Києва: ріелтори не вірять, що дівчина сама застрелилася
Катерина Окорокова. Фото: Сегодня

У вихідні в Запоріжжі поховають Катерину Окорокову, яка 16 січня застрелилася в центрі Києва Проводити 19-річну Катю в 10.00 зберуться її друзі і родичі, які не вірять в її самогубство, пише Сегодня.

У міліції кажуть, що це був суїцид, але не факт, що застрелилася дівчина з пістолета з глушником.

"Це був предмет, схожий на пістолет, про глушник я нічого не говорив", - сказав начальник ЦГЗ київської міліції Ігор Михалко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-футболіста збірної Грузії знайшли повішеним у Абхазії

Не вірять у те, що дівчина застрелилася сама, ріелтори, які здавали злощасну квартиру на вул. Городецького, 4, де сталася НП.

"Я не вірю, що вона сама прострелила собі голову і що цю квартиру вона зняла сама, - сказав ріелтор Дмитро. - Ця квартира коштувала в добу $250-300 і вважалася елітною. Таких в центрі всього 15. Вона хоч і однокімнатна, але перероблена під трикімнатну. Там елітний ремонт в стилі хай-тек, і надбудовано другий рівень зі спальнею. У будинку працює охорона та консьєрж, так що всім, хто орендує квартиру, гарантують безпеку. У квартири є керуючий, а господар нікому з ріелторів невідомий, його називають інвестор".

За його словами, квартиру здаватимуть, як і раніше, в ній в той же день після трагедії залатали дірку від кулі, і відмили все від крові.

"У нас нерідко трапляються якісь події, то хтось поб'ється, то посвариться, то переп'є, а вбивство - вперше", - говорить ріелтор.

Зараз ви читаєте новину «Дивне самогубство в центрі Києва: ріелтори не вірять, що дівчина сама застрелилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути