вівторок, 29 листопада 2016 08:20

Дівчинка померла на уроці фізкультури

Вчора у Бердянську в гімназії №1 "Надія" на перших хвилинах уроку фізкультури одній з учениць стало погано. Її доставили в реанімацію, де вона померла.

"Під час розминки дівчинка почала втрачати свідомість. "Швидка", оперативно прибула на виклик, доставила її в реанімацію. Врятувати дитину не вдалося. Її самопочуття погіршилося на третій хвилині уроку. Медики прибули протягом 7 хвилин після виклику. Зараз скликана комісія і призначено розслідування події", - розповів "PRO.BERDYANSK" начальник міського відділу освіти Володимир Липський.

Дитина відвідувала основну групу фізичної підготовки і протипоказань до фізичних навантажень не було. Причини смерті дитини поки не відомі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ДТП біля зоопарку постраждали 2 дітей

Знайомі учениці розповіли, що вона два тижні не відвідувала заняття фізкультурою. Через хворобу медики на два тижні звільнили її від фізичного навантаження. Це був перший урок фізвиховання після звільнення.

Однокласники відзначали, що на урок дівчинка йшла в піднесеному, гарному настрої.

28 листопада на зупинці громадського транспорту на вул. Довженка в Житомирі четвертокласник потрапив під тролейбус. Колеса переломали дитині ноги. За словами свідків, аварія сталася через те, що хлопчик послизнувся на нерозчищеному снігу.

Зараз ви читаєте новину «Дівчинка померла на уроці фізкультури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути