вівторок, 20 серпня 2013 15:42

Дівчина вистрибнула із третього поверху, рятуючись від ґвалтівника

Дівчина вистрибнула із третього поверху, рятуючись від ґвалтівника
Фото: zakarpattya.net.ua

У Макіївці 42-річний чоловік намагався зґвалтувати 14-річну дівчину. Рятуючись, вона вистрибнула з вікна третього поверху, повідомляє прес-служба УМВС України у Донецькій області.

Чоловік затягнув неповнолітню дівчину у квартиру, аби зґвалтувати. Скориставшись тим, що він відволікся, дівчина вистрибнула з вікна третього поверху. Опинившись на вулиці, подзвонила мамі.

Через декілька годин після подій, мама з дочкою приїхали у місцевий райвідділ міліції, де заявили про те, що сталося. Дівчинці стало зле, і співробітники міліції викликали карету швидкої допомоги. Як виявилося, дуже вчасно, оскільки при падінні дівчина отримала травму, у лікарні їй зробили операцію.

Менше 2 годин знадобилося правоохоронцям, щоб затримати ґвалтівника. Ним виявився 42-річний раніше судимий місцевий житель.

Відомості про цю подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 152 КК України (зґвалтування неповнолітньої), чоловіку загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. Фігурант знаходиться під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина вистрибнула із третього поверху, рятуючись від ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути