субота, 08 жовтня 2011 17:43

Депутат сільради погорів на хабарі у 145 тисяч гривень

Депутат сільради погорів на хабарі у 145 тисяч гривень

У Полтавській області правоохоронці затримали 30-річного депутата сільради Козельщанського району під час отримання 105 тисяч гривень, що становило частину необхідного хабара. Про це повідомили журналістам у Центрі зі зв'язків з громадськістю облуправління міліції.

За їхніми словами, депутат вимагав від 29-річного приватного підприємця 145 тисяч гривень за надання дозволу сільради на демонтаж приміщення колишнього дитячого садка.

"Свою вимогу чоловік аргументував необхідністю "фінансового стимулювання" за позитивне вирішення даного питання голови сільради, а також керівництва потрібних органів", - сказано в повідомленні.

Зараз відносно депутата сільради прокурором Полтавської області порушено кримінальну справу за фактом отримання хабара у великому розмірі за ознаками складів злочинів, передбачених ч.2 ст.15 (замах на злочин) та ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара в великому розмірі особою, що займає відповідальну службову посаду). Зловмисник затриманий в порядку ст.115 КПК України. Триває досудове слідство.

Зараз ви читаєте новину «Депутат сільради погорів на хабарі у 145 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути