понеділок, 16 січня 2017 17:15

Чоловік підпалив дружину та двох дітей

Чоловік підпалив дружину та двох дітей
zak-kor.net

На Одещині внаслідок пожежі мати та двоє дітей потрапили до реанімації. Їх стан вкрай тяжкий. Як виявилося, будинок підпалив батько родини.

Про це повідомляє "Трасса Е-95".

"У селі Федосіївка Окнянського району Одеської області в ніч на 14 січня згорів житловий будинок. Вогонь охопив 28 кв.м. Пошкодив стіни та стелю. В цілому будинок врятували. Однак 26-річна матір та її двоє дітей потрапили до реанімації. У жінки опіки 60% тіла. У 6-річного сина - 73%, а в 4-річної доньки - 40%. Усі в тяжкому стані. Вирішують питання про транспортування їх до Києва. Як виявилося, пожежа не була самостійною. Чоловік повернувся додому п'яним. Під час сварки розлив бензин по кімнаті і підпалив його. Мати винесла доньку з оселі, загорнувши в ковдру. Однак вона із сином пройшли через стіну вогню", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5-річний онук врятував діда під час пожежі

Слідчі з'ясовують обставини. Проводять експертизи. При цьому волонтери збирають кошти на лікування родини. А також просять здати кров для постраждалих.

"Чекаємо донорів за адресою Суднобудівна, 1, корпус за терапією. З 9 ранку неділя - четвер. При собі мати паспорт. Для сім'ї Красевич", - написала в "Фейсбуці" волонтер Катерина Ножевнікова.

На Київщині 16-річна онука разом із товаришем підпалила квартиру бабусі, щоб приховати її вбивство. Поліція знайшла юних вбивць. Триває досудове розслідування.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив дружину та двох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути