середа, 10 серпня 2016 17:52

Чоловік намагався вбити родину співмешканки
3

9 серпня близько 16-ї години на бульварі Кірова у Кривому Розі чоловік накинувся на родичів співмешканки. Ті зачинилися у автомобілі та зателефонували правоохоронцям. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції міста.

"Мешканці бульвару Кірова повідомили, що їх намагаються вбити.Цей інцидент розпочався в одній з квартир, де зловмисник побив 35-річну кохану. В квартирі також знаходилася сестра жінки зі своїм хлопцем. Вони заступилися за родичку. Тоді чоловік перемкнув свою агресію на них. Пара, вибігши з квартири, спробувала сховатися в своєму автомобілі. Але нападник схопив ніж і, погрожуючи розправитися з родичами своєї подруги, спочатку пробив у машині всі колеса, а потім повибивав вікна в автомобілі",- йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 80-річну жінку зв'язали та пограбували

Вгамувати нападника вдалося лише за допомогою біти, яка була у машині. Хлопець, захищаючи свою дівчину, вибив з рук зловмисника ніж. Залишившись без зброї, нападник почав тікати. Та його затримали патрульні й передали слідчим у Довгинцівське відділення поліції.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік намагався вбити родину співмешканки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути