вівторок, 25 листопада 2014 11:51

Чиновника з Мінрегіону можуть посадити на 10 років за хабар

Чиновника з Мінрегіону можуть посадити на 10 років за хабар
Фото: news.if.ua

Правоохоронні органи затримали директора департаменту Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово–комунального господарства України та заступника директора ПАТ за отримання хабаря.

Про це йдеться у повідомленні ГПУ.

В ГПУ повідомляють, що у ході одного з досудових розслідуваннь встановлено, що директор одного з департаментів Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України, діючи за попередньою змовою з заступником директора одного з публічних акціонерних товариств, вимагали неправомірну вигоду від головного енергетика сільськогосподарського підприємства у сумі 20 тис дол США за надання вказаним міністерством листа-погодження.

"18 листопада 2014 року представник сільськогосподарського підприємства під час зустрічі з заступником директора ПАТ передав йому першу частину неправомірної вигоди у сумі 5 тис дол США, а 24 листопада 2014 року у приміщенні службового кабінету вказаний керівник ПАТ отримав для себе та директора департаменту міністерства другу частину неправомірної вигоди у сумі 15 тис дол США", - повідомили в ГПУ.

"Наразі директор департаменту Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України та заступник директора ПАТ затримані у порядку ст. 208 КПК України. На даний час проводиться комплекс невідкладних слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення всіх фактичних обставин вчиненого кримінального правопорушення. За вказані дії їм загрожує позбавлення волі на строк до 10 років", - зазначається у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Чиновника з Мінрегіону можуть посадити на 10 років за хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути