четвер, 19 вересня 2013 14:16

Цинічне вбивство на Вінниччині: чоловіка 40 разів вдарили ножем, а потім підпалили квартиру

Цинічне вбивство на Вінниччині: чоловіка 40 разів вдарили ножем, а потім підпалили квартиру
Фото: zaholovok.com.ua

53-річному Олександру з міста Гнівань Тиврівського району Вінниччини нанесли сорок ножових поранень, від яких чоловік загинув. Аби приховати злочин, вбивця підпалив його квартиру та ввімкнув газ. Сам продовжив розважатись у кафе.

"Сусіди побачили, що з квартири валить дим, відкрили двері, а звідти відчули запах газу. Швидко зметикували і перекрили кран на стояку. Адже міг підірватися весь восьмиквартирний будинок. Коли загасили пожежу, побачили тіло чоловіка. Весь порізаний, обличчя практично не видно. Нарахували більше 40 ножових поранень. Розпитали місцевих, хто кого бачив. Сказали, що з під'їзду вибігала жінка", - розповідає начальник міського відділу міліції 36-річний Роман Андрущак.

Правоохоронці встановили, що жінка винаймала кімнату у загиблого. В той день познайомилася з 24-річним вінничанином.

"З її слів, вони сиділи у місцевому кафе. Пили і говорили про життя. За кілька годин запросила його до себе. Згодом посварилися і воно пішла з дому, а гостя залишила. За кілька годин ми знайшли його у місцевому кафе. Він продовжував пити. З'ясували, що сидів за грабежі. Але з дитинства розумово відсталий, психічнохворий. Батьки його півроку з квартири не випускали, бо боялись, що він щось натворить. Та втік, бо захотів розважитися, продав телефон, а за виручені гроші подався у кафе, — додає міліціонер. - Спочатку не зізнавався у злочині, а потім заплакав і розповів, що дівчина його роздягла у себе вдома. Коли прокинувся, речей не побачив. Причепився до господаря квартири, що той гроші і одяг забрав. Почалася сварка. Коли зрозумів, що накоїв, підпалив житло, щоб приховати сліди злочину".

Чоловіка арештували. Справу розслідують. Йому загрожує до 15 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Цинічне вбивство на Вінниччині: чоловіка 40 разів вдарили ножем, а потім підпалили квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути