середа, 05 червня 2013 12:06

Черговий розгляд апеляції Павліченків сьогодні не відбувся

Черговий розгляд апеляції Павліченків сьогодні не відбувся
Фото: unian.ua

Сьогодні в апеляційному суді столиці розпочався черговий розгляд апеляції Дмитра та Сергія Павліченків, яких звинувачують у вбивстві судді Сергія Зубкова. Справу вже більше ніж півроку розглядає колегія суддів під головуванням судді В'ячеслава Дзюбіна.

На засіданні мали розглянути результати додаткової судово-медичної експертизи, котра має визначити, звідки рани та порізи на руці Дмитра Павліченка та на коліні його сина. За версією слідства засуджені їх отримали під час боротьби із Сергієм Зубковим. У свою чергу Павліченко-старший стверджує, що порізався об скло під час його силового затримання. А син поранився, коли йшов додому за день до вбивства.

Експертизу має провести київське Головне Бюро судово-медичної експертизи.

У цей час під стінами суду вкотре зібрались прихильники засуджених Павліченків. До сотні людей розташувались біля в'їзду на територію суду. Мають великий банер "Свободу чесним". Серед натовпу багато підлітків. Традиційно їх охороняє кілька десятьків міліціонерів.

Наразі відомо, що засідання суду сьогодні не відбулося, оскільки ще суд не володіє результатами експертизи, тож засідання було перенесене на 3 липня об 11.00. Сьогоднішнє засідання тривало 3 хвилини.

 

Зараз ви читаєте новину «Черговий розгляд апеляції Павліченків сьогодні не відбувся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути