середа, 10 вересня 2014 10:12

Через трагедію під Іловайськом допитують Литвина і Муженка

Через трагедію під Іловайськом допитують Литвина і Муженка
Фото: ipress.ua

Генеральний прокурор України Віталій Ярема заявляє, що у бою під м. Іловайськ (Донецька обл.) загинули 200 українських бійців.

"Не менше 200 людей загинули під Іловайськом", - сказав Ярема в середу, відповідаючи на питання журналістів, чи відома кількість загиблих українських військових під Іловайськом.

Військові прокурори в Дніпропетровську допитують вище керівництво Збройних сил України в ході розслідування подій під Іловайськом.

"Зараз у Дніпропетровську працюють військові прокурори, допитують, зокрема, Муженка (Віктор Муженко - начальник Генерального штабу - ред.), Литвина (Петро Литвин - командувач військами Південного оперативного командування - ред.) і керівництво Збройних сил вищого ешелону", - сказав він журналіста в середу в Києві.

Він нагадав, що військові прокурори ведуть розслідування обставин загибелі великої кількість військових в котлі під Іловайськом.

"Або це були об'єктивні обставини внаслідок російської агресії, або це були прорахунки керівництва військових підрозділів", - підкреслив Ярема.

Зараз ви читаєте новину «Через трагедію під Іловайськом допитують Литвина і Муженка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути