Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2017 23:31

Через сміття в міськраді побилися під звуки гімну

Через сміття в міськраді побилися під звуки гімну

Сьогодні, 19 січня позачергова сесія Львівської міськради завершилася бійкою.

Сесію скликав міський голова Андрій Садовий, через критичну ситуацію із вивезенням сміття. Мер Львова пропонував депутатам виділити 97 млн грн та п'ять майданчиків в межах міста, де б пресували сміття. З другої спроби за це рішення проголосували.

Під час голосування на сесію прийшли активісти ГО "Розвиток громади", "Соціальний захист населення та учасників АТО", а також УНСО. Протестувальники намагалися взяти слово. Дорогу їм перекрили працівники муніципальної дружини. Люди почали кричати "ганьба", потім між сторонами почалася штовханина, яка переросла у бійку.

Андрій Садовий в цей час закрив роботу сесії і вийшов із сесійної зали. З гучномовців було включено Гімну України, проте бійку це не зупинило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські влаштували бійку зі стріляниною у стриптиз-барі

Активісти які прорвались до трибуни, вимагали від депутатів заборонити пресування чи сортування сміття у їхньому мікрорайоні.

Як повідомляє прес-служба міськради, в одного з активістів муніципали вилучили ніж. Правоохоронці зараз встановлюють його власника.

Сьогодні Андрій Садоий заявив, що у Львові склалася критична ситуація з вивезенням сміття і з'явилися передумови для виникнення екологічної катастрофи.
Відео: Олег Довганик
Зараз ви читаєте новину «Через сміття в міськраді побилися під звуки гімну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути