вівторок, 21 січня 2014 04:27

"Буде або штурм, або якась інша проблема" - Тягнибок зі сцени Майдану

"Буде або штурм, або якась інша проблема" - Тягнибок зі сцени Майдану

Під час загострення сутичок, що відбуваються між силовиками та народом на вулиці Грушевського, лідер "Свободи" Олег Тягнибок зі сцени Майдану оголосив про те, що беркут активізувався, щоб штурмувати Майдан.

Крім того, помічник нардепа Олександр Аронець у своєму твіттері написав, що Біля будинку офіцерів зараз стоять 3 Крази та багато одиниць будівельної техніки. Аронець запитує, чи не для розбору барикад стягнули техніку...

Варто зазначити, що кияни у відповідь на агресію силовиків та "тітушок", які у центрі Києва почали влаштовувати погроми, активізувались, та усіма силами намагаються добратись у центр. Таксисти підвозять усіх.

Також Аронець написав, що "координує тітушок Зінченко! Це не той, що комендант табору антимайдану, по сумісництву прихожанин секти аделаджі?".

З багатьох джерел надходить інформація, що координує Тітушок "Мерседес" "кубік" з номерами 7717, з якого хуліганам роздають кийки та іншу "зброю".

Двох таких "тітушок" піймав та допитав Віталій Кличко. Хулігани йому повідомили, що їх найняли бити машини і чинити безлади.

 

Зараз ви читаєте новину «"Буде або штурм, або якась інша проблема" - Тягнибок зі сцени Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути