понеділок, 16 липня 2012 16:32

Бродячий собака добряче покусав кримчанина

В ніч з 13 на 14 липня бродячий собака напав на жителя Севастополя. Тварина з люттю накидалися і шматувала свою жертву. На тілі чоловіка не залишилося живого місця - на закривавлених руках, на залишках шкіри бовталися відкушені пальці, повідомляє "Інформаційний Севастополь".

За словами очевидця, він побачив цю жахливу картину, повертаючись з роботи з дівчиною.

"На проїжджій частині, практично знесилений, закривавлений, лежав чоловік, а його з несамовитістю гриз величезний бездомний собака. Він марно намагався закривати обличчя і шию руками, точніше тим, що від них залишилося. Весь одяг був розірваний на шматки і закривавлений", - розповів свідок події.

Чоловік зупинився, вискочив з машини в надії врятувати людину, але бездомний пес був настільки захоплений знищенням своєї здобичі, що навіть не звернув уваги на людей. Дівчина спробувала відігнати тварину, кинувши в неї свій дезодорант, але це не спрацювало.

"Я кинувся за електрошокером, але в цей момент, нам дуже пощастило - повз проїжджала машина Служби Охорони. Охоронець вискочив, вихопив зброю і зробив серію пострілів у збожеволілого монстра. Але навіть це не змусило собаку відволіктися від розтерзання нещасного. Собака встав на ледь живе тіло і, вишкіривши, почав кидатися на охоронця", - каже чоловік.

За його словами, ще кілька пострілів змусило пса відступити і він, як ні в чому не бувало, побіг далі по дорозі. Охорона на авто задавила собаку. В цей час під'їхала машина "швидкої". Лікарі надали першу допомогу і разом з нарядом міліції вирушили в реанімаційне відділення.

Зараз ви читаєте новину «Бродячий собака добряче покусав кримчанина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути