понеділок, 22 квітня 2013 05:17

Бостонський терорист дає свідчення слідчим

Бостонський терорист дає свідчення слідчим
Фото: lenta.ru

Підозрюваний у скоєнні теракту під час марафону в Бостоні Джохар Царнаєв прийшов до тями і вже дає свідчення слідчим, повідомляє УНН з посиланням на телеканал ABC News.

За даними телеканалу, слідчі в першу чергу ставлять запитання про спільників, інші можливі теракти і вибухові пристрої, що не спрацювали. Царнаєв не може говорити через пошкодження в області шиї, тому відповідає на запитання письмово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура в найближчі години висуне звинувачення Царнаєву -ЗМІ

Нагадаємо, два вибухи з інтервалом в 12 секунд прогриміли в Бостоні 15 квітня на фініші міжнародного марафону. Загинули три людини: громадянка Китаю і дві американця, один з яких - восьмирічна дитина, більше 180 людей отримали поранення.

У ніч на 20 квітня в передмісті Бостона Уотертаун поліція затримала підозрюваного - 19-річного Джохара Царнаєва. Під час затримання він отримав кульові поранення в шию і в ногу і знаходиться в лікарні. Старший брат підозрюваного - Тамерлан Царнаєв в п'ятницю помер у лікарні від поранень, отриманих у перестрілці з поліцією.

Зараз ви читаєте новину «Бостонський терорист дає свідчення слідчим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути