четвер, 03 березня 2016 08:28

Бойовики з БМП атакували українських бійців

Бойовики з БМП атакували українських бійців
Фото: news-cloud.net

Російсько-терористичні війська демонструють свою активність, обстрілюючи позиції українських військ на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Про це розповів речник штабу АТО Сергій Жмурко.

"За минулу добу на Донецькому напрямку зафіксовано 34 обстріли позицій Збройних сил України. Обстріли велися з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї поблизу Троїцького, Красногорівки, Опитного, Пісків, Зайцевого та Луганського.

На Маріупольському напрямку збільшилася кількість обстрілів. Там ворог застосовував міномети 82 та 120-міліметрові і обстрілював наші позиції під Гнутовим та Талаківкою. А з БМП обстріляли опорні пункти поблизу Новотроїцького та Гранітного.

Гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети терористи застосовували і вели вогонь по опорних пунктах поблизу Мар'їнки. О 21-ій диверсійно-розвідувальна група противника з ручних гранатометів та стрілецької зброї обстріляла опорний пункт наших бійців поруч із Новотроїцьким. Отримавши гідну відсіч наших воїнів із БМП, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, бойовики відійшли в напрямку Докучаєвська.

Вівся також неприцільний вогонь із мінометів по укріпленнях поблизу Водяного, Павлополя, Талаківки та Гнутового.

Вночі обстріли дещо зменшилися. Станом на 8-му ранку зафіксовано 6 обстрілів, із них 2 прицільних, поблизу Кам'янки, Новоселівки, Пісків та Старогнатівки", - розповів Жмурко.

Як раніше повідомлялося, до Дебальцевого стягуються сили і техніка.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики з БМП атакували українських бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути