середа, 17 червня 2015 07:13

Бойовики вночі намагалися прорватися біля Мар'їнки - штаб АТО

Бойовики вночі намагалися прорватися біля Мар'їнки - штаб АТО
Фото: AFP

В ніч з вівторка на середу бойовики не лише продовжили обстріли сил АТО, але й здійснили спробу прориву. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Після опівночі штурмова група чисельністю близько 30 бойовиків безрезультатно атакувала наші позиції в районі Мар'їнки.

Згодом під прикриттям 120-мм мінометів на штурм наших позицій пішло ще одне проросійське бандформування чисельністю не менше 150 злочинців. Інформація про результати зіткнення та втрати з обох боків уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Загалом за минулу ніч зафіксовано близько 40 випадків обстрілів сил АТО та об'єктів інфраструктури населених пунктів.

"Мар'їнку перед спробою прориву обстрілювали зі 120-мм мінометів та озброєння танків. Також з такого озброєнням обстрілювали Старогнатівку", - повідомляє прес-центр.

На Луганщині зі 122-мм гаубиць окупанти били по Оріховому й Новотошківці, з мінометів калібру 120 мм – по Золотому, з гранатометів – по Трьохізбенці.

Біля Артемівська 120-мм міни вибухали на позиціях сил АТО біля Троїцького. Там же гатив ворожий танк та вівся обстріл з переносної версії РСЗВ "Град".

Загалом за добу бойовики російсько-терористичних угрупувань 58 разів обстріляли позиції сил АТО та мирні населені пункти. При цьому 16 разів били з мінометів різних калібрів, зокрема й заборонених Мінськими домовленостями калібру 120-мм, а також тричі гатили з 122-мм гаубиць. 

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вночі намагалися прорватися біля Мар'їнки - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути