неділя, 02 серпня 2015 13:38

Бойовики сконцентрували обстріли на Донецькому напрямку – штаб
4

Ситуація в зоні АТО залишається складною. Найбільша кількість збройних провокацій зафіксована на Донецькому напрямку.

Про це повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

"Кількість збройних провокацій з боку противника на Луганському напрямку знизилась. Проте важкою залишається ситуація поблизу Донецька та у західних і північних передмістях Горлівки", - повідомив він на брифінгу.

На початку доби бойовики обстріляли з артилерії калібру 152 мм українські позиції поблизу селища Курдюмівка на березі каналу Сіверський Донець—Донбас. Протягом цілої доби члени незаконних збройних формувань вели обстріл позицій сил АТО у західних передмістях Горлівки з мінометів, станкових гранатометів та стрілецької зброї.

"У районі Донецького аеропорту бойовики розпочали добу, обстрілюючи протягом години українські позиції у районі Опитного з крупнокаліберних кулеметів та танків. Пізніше противник неодноразово відкривав по українських військових поблизу Опитного вогонь з 82 та 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Також під мінометним вогнем опинились позиції наших військових у районі Авдіївки та Пісок". – йдеться в повідомленні.

Не припинялися збройні провокації поблизу Красногорівки та Мар`їнки – бойовики стріляли з танків, гранатометів, мінометів, використовували стрілецьку зброю.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики сконцентрували обстріли на Донецькому напрямку – штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути