неділя, 24 серпня 2014 13:27

Бойовики брешуть про захоплення Сєвєродонецька, Тельманово, Краснодона - прес-центр АТО

Бойовики брешуть про захоплення Сєвєродонецька, Тельманово, Краснодона - прес-центр АТО
Фото: REUTERS

Прес-центр АТО спростував інформацію про захоплення бойовиками ряду міст. Повідомлення про бойові успіхи терористів, які поширилися через російські засоби масової інформації та соціальні мережі, не відповідають дійсності.

"Було розповсюджено брехливу інформацію про нібито захоплений терористами Сєвєродонецьк. Також, було розповсюджено брехню про прорив танкового угрупування російських найманців з міста Донецьк, та оточення підрозділу українських десантників у Краснодоні. Так само "віртуально" терористами був захоплений населений пункт Тельманово Донецької області", - зазначає прес-центр АТО.

"Російські найманці далі пробують брехнею зіпсувати 23-тю річницю Незалежності України.  Запевняємо, всіх тих, хто хоче прикрити поразки терористів вигаданими перемогами, що їм не вдасться зіпсувати свято України, та зламати дух та прагнення українського народу до волі та незалежності", - наголошується в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики брешуть про захоплення Сєвєродонецька, Тельманово, Краснодона - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути