понеділок, 22 серпня 2016 15:38

Бізнесмена побили й пограбували у власному будинку

Бізнесмена побили й пограбували у власному будинку

У ніч проти 21 серпня у селі Підгороднє на Тернопільщині восьмеро озброєних чоловіків у балаклавах увірвалися до будинку бізнесмена Степана Рубая. Зв'язали його, дружину та двох синів. Побили, пограбували й утекли.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли в поліції.

"До поліції звернувся 24-річний син бізнесмена. Повідомив - до будику, де мешкає з батьками та молодшим братом, увірвалися бандити з автоматом Калашникова. Зайшли через незачинені вхідні двері. Главі родини, його дружині та синам з допомогою пластикових стяжок зв'язали руки й нанесли тілесні ушкодження", - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Степан Яцух.

У бізнесмена вкрали $11 тис., 22 тис. грн, хутряні вироби, ювелірні прикраси, пневматичний пістолет, два мобільні телефони. Втекли грабіжники авто Toyota Land Cruiser, що належить господарю. Пізніше поліцейські знайшли викрадене авто в сусідньому селі Почапинці, за 300 м від центральної дороги.

"Господаря та його родину оглянули медики, надали допомогу. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої та садна голови, обличчя, тулуба. У дружини - закрита черепно-мозкова травма та струс. Від госпіталізації вони відмовилися", - додають у поліції.

Відкрито кримінальне провадження. Зловмисників розшукують.

Відомо, що Степан Рубай - власник торговельного центру "Орнава", будівельної компанії "Інвест-родина" та м'ясокомбінату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець від ревнощів вистрелив собі у скроню

Нагадаємо, 53-річна Світлана Шипунова забила 76-річну матір до смерті. У будинку померлої Валентини Козавчинської знайшли $20 тис. і спеціально обладнану шафу для вирощування коноплі. Стався інцидент у селі Гранів Гайсинського району на Вінниччині.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмена побили й пограбували у власному будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути