субота, 10 вересня 2011 16:54

Біля Танзанії затонув пором, більше 100 людей загинули

Біля Танзанії затонув пором, більше 100 людей загинули

Пором, на борту якого знаходилися близько 500 пасажирів, у суботу здійснював рейс з Занзібару та зазнав аварії в районі узбережжя Танзанії. Кількість загиблих у катастрофі зросла до 107 людей, повідомляє агентство Рейтер з посиланням на лікаря лікарні, куди доставляють тіла загиблих.

"До нас під'їжджають завантажені тілами вантажівки, кількість жертв, ймовірно, буде більшою", - цитує агентство слова медика лікарні Занзібару Каріма Зами.

Врятувати вдалося 260 осіб, виявлено тіла 107 людей, решта вважаються зниклими без вісті.

Точна кількість пасажирів, що знаходилися на поромі, не називається. Відомо, що їх було більше, ніж передбачено для такого плавзасобу. За даними агентства Ассошиейтед Прес, на борту судна могло бути близько 600 осіб.

Сильний вітер у районі аварії може перешкодити проведенню пошуково-рятувальної операції. Представники поліції побоюються, що вода може віднести тіла загиблих на значну відстань від острова Пемба, що належить Танзанії і знаходиться в 40 кілометрах на північ від Занзібару, уточнює агентство.

Нагадаємо, 10 липня на Куйбишівському водосховищі в районі селища Сюкеєво Камсько-Устьінского району Татарстану затонув пасажирський двопалубний теплохід "Булгарія". Кількість жертв трагедії досягла 119 людей.

Зараз ви читаєте новину «Біля Танзанії затонув пором, більше 100 людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути