вівторок, 18 жовтня 2016 16:39

Батька двох дітей розшукують третій місяць

На Дніпропетровщині третій місяць розшукують 35-річного Максима Лавренова. Чоловік за фахом будівельник, робив ремонти. Працював на об'єкті по пр. Правди у Дніпрі. Дружина Олена та двоє доньок, 13-річна Валерія і Богдана, 2 роки, мешкають у Павлограді. 28 липня Максим вийшов із роботи і зник. З того часу чоловіка ніхто не бачив.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла Олена Лавренова, дружина зниклого.
 

"У той день захворіла молодша донька. Чоловік мав вийти до терміналу і переслати нам гроші на ліки. Ми розмовляли з ним близько 11-ї години. А о 15-й з'вязку з ним не було. Я обдзвонила усіх рідних і знайомих, лікарні та морги — безрезультатно. Звернулася до поліції. Приїхав дільничний і прийняв заяву про зникнення. Її мали переслати в область, та вона загубилася. Через місяць знову написала заяву в Павлограді, але чоловіка мого так і не шукають. Його сестра ходила до поліції у Дніпрі — у неї взагалі заяву не прийняли", - розповідає 34-річна Олена.

Максим Лавренов рік тому потрапив у автомобільну аварію. Дружина підозрює, що міг втратити пам'ять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклих подруг знайшли через 10 днів

"Чоловікові робили трепанацію черепа, з правого боку біля скроні вставили титанову пластину. Лікар попередив, що повторна травма може призвести до втрати пам'яті. Може, вдарився чи його штовхнули. Хоч Максим завжди мав при собі документи, може нічого не пам'ятати, і йому потрібна допомога. Якби поліція почала розшуки — ми б давно повернули його додому. Молодшій доньці не знаю, як пояснювати, де тато. Вона цілує його фото і ходить із ним на прогулянки", - додає жінка.

Бачилося подружжя за 2 тижні до зникнення Максима. Причин для втечі у нього не було, також ніхто не погрожував.

Зараз ви читаєте новину «Батька двох дітей розшукують третій місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути