середа, 03 вересня 2014 05:32

Батальйон "Донбас" поповниться новобранцями

Батальйон "Донбас" поповниться новобранцями
Фото: espreso.tv

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков постановив розширити особовий склад батальйону "Донбас", надавши йому важку військову техніку.

Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив радник очільника МВС Антон Геращенко.

"Міністром внутрішніх справ було ухвалене рішення про розширення батальйону "Донбас" та озброєння його всіма видами зброї", - зазначив Геращенко.

Він наголосив, що командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко ще з червня-місяця зібрав близько 4 тисяч добровольців, які готові йти служити у цей підрозділ.

Водночас, під час онлайн-конференції на сайті ТСН радник Авакова заявив, що стосовно співробітників МВС, які зрадили присязі і підозрюються у зв`язках з бойовиками, на цей момент порушено майже 40 кримінальних справ. 

Геращенко уточнив, що розслідується діяльність, зокрема, старшого лейтенанта Краматорського міськвідділу міліції, підполковника, заступника начальника Дзержинського міськвідділу міліції, заступника начальника Рубіжанської міліції та інших.

Нагадаємо, Міністерство оборони України виділило важке озброєння для добровольчих батальйонів міліції. Зокрема, йдеться про великокаліберні кулемети, автоматичні гранатомети, ручні кулемети, протитанкові ручні гранатомети, стрілецьку зброю.

Зараз ви читаєте новину «Батальйон "Донбас" поповниться новобранцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути