четвер, 16 січня 2014 15:06

Автомайданівця Пояркова суд позбавив прав на півроку

Автомайданівця Пояркова суд позбавив прав на півроку
Фото: bandera.lviv.ua

Печерський районний суд Києва у четвер своїм рішенням на півроку позбавив водійських прав активіста Автомайдану, художника Сергія Пояркова за ігнорування вимоги ДАІ зупинитися.

Як розповів сам Поярков журналістам після закінчення засідання, він подаватиме апеляцію на це рішення, оскільки вважає його суто політичним.

"Я розумію, що позбавлення прав є політичним рішенням. Це не було рішенням закону, це політика - припинити Автомайдан будь-яким способом", - сказав він.

Разом з тим, Поярков зазначив, що акції Автомайдану будуть продовжуватися.

"Я буду їздити по українських правах, оскільки рішення ще не вступило в силу. Сьогодні буде подана апеляція", - уточнив він.

Поярков додав, що якщо апеляційний суд не задовольнить скаргу і залишить у силі рішення Печерського райсуду, то автомайданівці будуть звертатися до Європейського суду з прав людини.

Він також нагадав, що в середу суд на 3 місяці позбавив водійських прав автомайданівця Сергія Хаджинова. В даний час, за його словами, у судах розглядаються десятки справ про позбавлення прав автомайданівців.

Зараз ви читаєте новину «Автомайданівця Пояркова суд позбавив прав на півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути