Ексклюзиви
середа, 10 липня 2013 16:26

Автокатастрофа на Запоріжжі повністю заблокувала трасу, загинули 4 людини
13

Фото: Фото: Прес-служба ДСНС

Автокатастрофа з тяжкими наслідками сталася сьогодні вранці на трасі у Запорізькій області. Після зіткнення з мікроавтобусом перекинувся бензовоз. Аварія була настільки серйозна, що довелося повністю перекривати дорогу.

10 липня о 10:06 на 27 км траси "Запоріжжя-Маріуполь" зіткнулись бензовоз "ГАЗ-53" та  автомобіль "Volkswagen Transporter", в результаті загинули 4 людини, та двоє отримали серйозні ушкодження. Серед поранених одна дитина. Бензовоз після зіткнення перекинувся, з розтрощеної цистерни почало витікати пальне.

"Щоб уникнути займання і унеможливити появу нових жертв було вирішено заблокувати трасу обласного значення "Запоріжжя-Маріуполь". На дорозі моментально почав утворюватись затор. Щоб трохи розвантажити дорогу, викликали грейдер і зробили об'їзд по полю", - розповів речник ДАІ у Запорізькій області Максим Вертепний.

На місці події працювала оперативна група ГУ ДСНС у Запорізькій області на чолі з начальником генерал-майором служби цивільного захисту Олексієм Лепським. Крім цього, на місці події був присутній перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Емельяненко. Від ДСНС на ліквідацію залучалося 7 одиниць техніки та близько 30 рятувальників. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Автокатастрофа на Запоріжжі повністю заблокувала трасу, загинули 4 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути