неділя, 27 жовтня 2013 22:52

Аграрний університет залишився без адмінбудівлі: корпус згорів вщент

Аграрний університет залишився без адмінбудівлі: корпус згорів вщент
Фото: vesti.ua

27 жовтня в Києві повністю згоріла будівля третього корпусу Національного університету біоресурсів і природокористування, розташована на вул. Героїв Оборони, 15 у Голосіївському районі.

Пожежа почалася на четвертому поверсі близько 17.00. Перш ніж пожежники встигли розпочати гасіння, вогонь зміг поширитися на всіх поверхах, перекинувся на дах будівлі і охопив увесь корпус, який є адміністративним, пише "КоммерсантЪ".

Кілька охоронців, які перебували у будівлі на момент виникнення надзвичайної ситуації, встигли вискочити назовні. Ймовірно, осередок займання був у районі актового залу, де також розташовані приміщення, в яких зберігалися архіви навчального закладу.

Станом на 21.00 пожежники повідомили про локалізацію загоряння, однак можна стверджувати, що корпус згорів практично вщент. Міліція вже почала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу - "умисне знищення майна шляхом підпалу", яке передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

"Втім, підпал - це поки що попередня версія. За цим фактом ще буде проводитися перевірка", - повідомила начальник прес-служби столичного ГУ МВС Ольга Білик.

У результаті інциденту будівля серйозно постраждала: обвалилося перекриття, скоріш за все, згорів також кабінет ректора. Жертв і постраждалих немає.

Зараз ви читаєте новину «Аграрний університет залишився без адмінбудівлі: корпус згорів вщент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути