Ексклюзиви
середа, 02 квітня 2014 11:24

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

Аеропорт "Сімферополь" став російським ще до "референдуму" (документ)

Майже за два тижні до проведення референдуму відсторонили чинного главу правління аеропорту, а всі розрахунки стали проводитися через "Ощадбанк Росії".

Такий висновок можна зробити, вивчивши документи, розміщені на сайті аеропорту "Сімферополь".

Зокрема, в документі під назвою "Повідомлення про появу особливої інформації емітента" від 3 березня 2014 року, йдеться про відсторонення голови правління публічного акціонерного товариства "Міжнародний аеропорт "Сімферополь" Бориса Солдатка від виконання своїх обов'язків.

Замість нього тимчасово виконуючим обов'язки Генерального директора аеропорту "Сімферополь" та головою правління акціонерного товариства був призначений Євген Плаксін, який до цього був на посаді директора з виробництва аеропорту.

Також змінили склад правління та склад Наглядової ради публічного акціонерного товариства "Міжнародний аеропорт "Сімферополь".

Наприклад, заступником голови Наглядової ради призначили Сергія Донича, який за кілька днів до цього отримав посаду віце-прем'єра в уряді Аксьонова.

Також, згідно з документом, який опинився в розпорядженні сайту Крым.Реалии, починаючи з 5 березня 2014 року, в аеропорту "Сімферополь" змінилися банківські реквізити, і з цього часу всі фінансові розрахунки стали проводитися через "Ощадбанк Росії".

 
Зараз ви читаєте новину «Аеропорт "Сімферополь" став російським ще до "референдуму" (документ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути