четвер, 12 липня 2012 15:09

Адвокат вбивці міліціонера подав апеляцію на рішення суду

Адвокат вбивці міліціонера подав апеляцію на рішення суду
Якщо все буде добре, то Апеляційний суд розпочне слухання у вересні, адвокат. Фото: despravda.com

Адвокат Костянтин Попов, який захищає інтереси Віталія Запорожця, вчора подав апеляцію. На 16-ти сторінках заяви він написав про необ'єктивність, неповноту досудового слідства, необґрунтованість висновків суду та про невідповідність висновків суду фактичним обставинам справи. Також дав зауваження, що суд не брав до уваги особу потерпілого при обранні міри покарання.

"Ми звісно незадоволені рішенням суду тому апеляція прогнозована. Процедура така, що спочатку потрібно її подати через суд першої інстанції, тобто в Броварський суд. Він має оцінити формальне оформлення моєї апеляції. Якщо будуть якісь зауваження, то мені пояснять, що виправити і дадуть певний термін для усунення недоліків. Якщо зауважень не буде, то тоді справа відразу іде в апеляційний суд і там узгоджується день розгляду цієї справи. Зазвичай такі речі розглядаються місяць — два. Тому, якщо все буде добре, то Апеляційний суд розпочне слухання у вересні", - зазначив адвокат.

Сьогодні у Броварському міськрайонному суді відбудеться засідання по справі Запорожця. Костянтину Попову не сподобалося, що в протоколі справи невірно занотовані твердження свідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На суді з Віталієм Запорожцем побили журналістів

"Я не міг на це не звернути увагу. Тому сьогодні на 15:30 призначене засідання, де проаналізують те, що стосується достовірності протоколів," - зазначив Попов.

Віталій Запорожець зараз знаходиться в Чернігівському СІЗО.

"Я з ним зустрічався. Він також буде готувати апеляцію. Але йому досі не надали копію вироку. А це є не нормально," - вважає юрист.

Нагадаємо, що 4 вересня торік у селі Семиполки Броварського району Віталій Запорожець застрелив начальника селищного відділу міліції Миколу Симоненка. 27 червня Броварський міськрайонний суд виніс йому вирок у вигляді позбавлення волі терміном на 14 років.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат вбивці міліціонера подав апеляцію на рішення суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути