середа, 23 травня 2012 12:02

71-річного пенсіонера з Донеччини посадили на 10 років за педофілію

71-річного пенсіонера з Донеччини посадили на 10 років за педофілію
Апелляционный суд меру наказания оставил в силе. Фото: malakava.com

У Донецькій області 71-річний пенсіонер засуджений до 10 років позбавлення волі за розбещення малолітньої, а також виготовлення і збут порнографії, повідомляє УНН.

"Літній чоловік із Горлівки знімав порнографічне відео за участю неповнолітньої дівчинки, монтував і викладав його в мережу Інтернет.

В ході досудового слідства стало відомо, що пенсіонер вмовив маленьку дівчинку, яка приходила пограти з його онуками, знятися в кіно. Зловмисник користувався тим, що дівчинка не розуміла, що відбувається та постійно підкуповував довіру дитини подарунками.

Дівчинку опікала бабуся, поки батьки були на заробітках закордоном.

Чоловік заманював малолітню потерпілу в будинок, де в нього була обладнана повноцінна комп'ютерна студія з відеокамерами і новітніми програмами. Саме техніка і допомогла вивести злочинця на чисту воду. Через збій в роботі комп'ютерів, пенсіонеру довелося викликати майстра, який випадково запустив додаток на робочому столі і побачив порнографічне відео, на якому був його клієнт з малолітньою дівчинкою. Закінчивши роботу, майстер вирушив у відділення міліції", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завгосп дитбудинку в Київській області виявляв нездоровий інтерес до вихованців

Правоохоронці затримали підозрюваного в його власному будинку, де при проведенні обшуку були вилучені відеозапису та записуючий обладнання. Також під час детального огляду приміщення було встановлено, що пенсіонер ще й незаконно зберігав бойові патрони до вогнепальної зброї.

Кримінальну справу порушено за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", ч. 2 ст. 156 "Розбещення неповнолітніх", ч. 3 ст. 301 "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів", ч. 3 ст. 153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом" КК України.

Вироком суду першої інстанції пенсіонер визнаний винним і засуджений до 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «71-річного пенсіонера з Донеччини посадили на 10 років за педофілію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути